Akce Šrotovné získej až 50% slevu na nové lyže

Šrotovné

Sezona kolečkových lyží je již pomalu tady a s tím i ideální čas pro obměnu starého vybavení. Využij naši akci šrotovné a získej na nákup nových lyží Drlik slevu až 50%! Je to jednoduché, stačí k nám lyže poslat či přinést a slevu minimálně 15% máte hned jistou.

Pravidla akce:

  • 1)     Přineste/pošlete fotku Vašich kolečkových lyžích. Kolečkové lyže mohou být libovolného stáří i od libovolného výrobce.  Jedinou podmínkou je, že kolečkové lyže musí mít namontované všechna čtyři kolečka a vázání.
  • 2)      Lyže si prohlídneme a dle jejich stavu Vám nabídneme slevu 15 až 50% na nákup nových libovolných kolečkových lyží značky Drlik  z naši nabídky. Minimální výše slevy je tedy vždy 15%!
  • 3)      Pokud budete s naší nabídkou souhlasit, tak nám Vaše staré lyže necháte/ pošlete na adresu Kšírova 32, Brno 61900 – Sun sport (náklady na doručení si hradí zákazník sám).
  • 4)      Následně Vám dáme/zašleme unikátní kód pro uplatnění slevy na prodejně/ eshopu.
  • 5)      Vyberete si nové kolečkové lyže z naši nabídky, zadáte unikátní kód a můžete se těšit na nové lyže =).

 

Co se stane se odevzdanými lyžemi?

Pokud to ještě půjde, tak lyže opravíme a dáme jim druhou šanci, ať už v bazaru nebo v naší sbírce starých kolečkových lyží. Pokud to nebude možné, tak lyže ekologicky zlikvidujeme.

 

Posted in: Informace o kolečkových lyžích

Related posts